Travle tider med mye og gjøre

Heisann! Håper dere har det bra:)

Endelig har jeg tid til å skrive litt til dere igjen. Det har skjedd så mye siden sist. Jeg har gjennomført muntlig eksamen, vært fotograf i et par konfirmasjoner og vært på Kreta. På torsdag er det siste skoledag og jeg er endelig ferdig med ungdomsskolen! Det skal bli deilig. Vi skal ha avslutning på kvelden med vitnemålsutdeling og full pakke. Det blir koselig! 

I dag ville jeg egentlig bare stikke innom for å gi et lite livstegn. Jeg skal fortelle mer om alt som har skjedd litt senere og jeg har bestemt meg for å poste litt og litt av talen min fra 17.mai. Livet smiler og jeg er lykkelig. Det føles helt skjønt å endelig føle seg glad og lykkelig, for det er lenge siden jeg har hatt de følelsene over en litt lengre periode;) 


- Verdens fineste prinsesse♥ Begynner å bli stor jente nå!

Nå er det snart på tide å stelle seg litt før kvelden før jeg skal krabbe meg i seng og slappe av litt der. Jeg håper alle sammen har det bra♥

Vi skrives!

- Oda

2 kommentarer

ICT

13.06.2017 kl.23:52

Fint å lese at du er lykkelig :-) Og så deilig å være ferdig med ungdomsskolen! Personlig skulle jeg ønske at jeg kunne dra tilbake i tid og gjøre det om igjen, haha! Kos deg i tiden som kommer :-)

Oda

14.06.2017 kl.19:29

Åå, for en koselig kommentar- tusen takk! Jeg skjønner veldig godt hva du mener. Tiden går så altfor fort noen ganger:P
Jeg skal kose meg og ønsker deg en fin sommer<3

Skriv en ny kommentar

hits