Jeg er så takknemlig!

Hei dere! 

Jeg håper alle sammen hadde en nydelig feiring av nasjonaldagen vår i går! Det hadde jeg i hvert fall! Jeg gikk i tog, spiste is og koste meg med mine fine venninner og en liten tur hos bestemor og bestefar. Og så holdt jeg jo talen min også da! Det gikk superbra og jeg har fått så mange fine kommentarer fra alle de som hørte den. Mamma sendte den direkte på facebook så det var fler enn de her på byen som fikk den med seg;) 

Til alle dere som har kommet med gode ord om talen min; TUSEN TAKK! Dere skal vite at jeg er så takknemlig og blir nesten litt rørt av alle de fantastisk fine ordene deres. Det betyr så mye for meg, for jeg har jobbet så mye med den og snakket om et tema som kan være litt tabu for noen fordi de ikke tør å si det de mener og føler som ungdom. Jeg blir så glad at jeg bare har lyst til å skrike av glede! 

(Bildet er tatt av Telen)

- Jeg håper virkelig at dere som har gitt meg alle disse gode ordene leser dette og forstår hvor glade dere gjør meg. Igjen, tusen takk! Dere er fantastiske♥

Jeg har tenkt litt og kanskje jeg poster litt av talen min her på bloggen, så dere kan lese den.. Hm, jeg må tenke litt mer på det, men hold øynene oppe folkens for plutselig kan dere lese litt av den her! I morgen er den store eksamensdagen og jeg er rolig som skjæra på tunet. Vi fikk vite tema i dag, så nå er jeg egentlig bare veldig klar til å bli ferdig med det. Jeg har lest det jeg kan og krysser fingrene for at det går bra. 

Nå skal jeg runde av her og finne veien tilbake til kjøkkenet for å ordne cookisene jeg holder på å lage. Etter en snap jeg fikk tidligere i dag måtte jeg bare spørre om oppskriften, så nå er jeg i gang med mine egne:) 

Håper alle sammen får en fin torsdag videre- det er fredag i morgen♥

- Oda

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits