17.mai forberedelser, eksamenstid og alt annet

Heisann! Plutselig ble det litt tid siden siste innlegg igjen. 

Det har skjedd så utrolig mye den siste tiden, så jeg fant ut at jeg måtte fokusere på det. For å oppsummere litt har jeg hatt masse skoleting å fikse, skrevet tale til 17.mai, vært hos legen et par ganger for å finne ut om det er noe galt med hendene mine og blitt trukket opp i skriftlig eksamen. Klassen min ble heldigvis ikke trukket opp i matte. Det ble engelsk og det er jeg evig takknemlig for! 

I dag har jeg fri fra skolen og mamma er på svømming med CU, så da har jeg kost meg hjemme alene litt. Jeg har kost meg med deilig frokost, noe varmt å drikke og heklesakene mine. Når det gjelder heklesakene gjør Oda noe hun ikke kan... Jeg har nemlig begynt å hekle et skjerf med diagram og det har jeg aldri gjort før, men så langt går det greit etter litt knoting i går:) - Jaja, du får det til til slutt, Oda!

I morgen er det 17.mai og jeg skal holde Ungdommens tale på torvet foran hele byen... Iiiiiik!!! Det blir spennende. Jeg gleder meg masse til å bruke bunaden min igjen også. Det er så stas med bunad synes jeg. Hvis jeg ikke rekker å stikke innom her i morgen vil jeg ønske alle en nydelig 17.mai uansett vær♥

Håper alle får en super tirsdag videre!

- Oda
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits