Dagens tips- deilig frokost

Hei og god lrdag! 

Da var det helg igjen og jeg skal ikke stikke under en stol at det var veldig deilig. S langt i dag har jeg bare slappet av, danset litt og skrevet litt mer p talen min til 17.mai. Den skal jeg forteller mer om senere. I dag vil jeg dele et aldri s lite frokost/mellommltid-tips med dere.

Jeg ble veldig fan av den ferdige byggrynsgrten med bringebr fra Fjordland og tenkte at dette m man vel kunne lage selv. S jeg kjpte byggryn og begynte teste ut dette her. De frste forskene ble alt annet enn vellykket, men den siste gangen jeg laget den n ble helt fantastisk. Derfor vil jeg dele oppskriften med dere. Det er veldig enkelt, men for all del, ikke kok byggrynene kortere tid enn det jeg skriver nedenfor her! 


Fremgangsmte: 

1. Start med koke opp ca. 2,5dl vann. Nr vannet koker har du oppi 1dl byggryn og en liten klype salt. 

2. N skal grynene koke i 30min for bli myke og gode. Etterhvert som vannet i kjelen koker inn heller du oppi resten. 

NB! Det gjr ingenting at grynene blir litt snn klabbete og at vannet koker inn.

3. Nr grynene har kokt i 30min kan du helle av det som er igjen av vann om det er det. 

4. Deretter heller du oppi 2dl melk og lar det koke i ca. 20min. 

5. Nr det er ca. 5min igjen av koketiden heller du oppi 1/2dl flte. 

6. Nr grten er ferdig kokt fordeler du den i sm krokker, glass eller det du mtte nske. 

TIPS: Rr godt hele tiden for det brenner seg fort! 



Tips til topping: 

Til topping kan du egentlig bruke det du selv mtte nske. P bildene over her har jeg bare most bringebr og litt sukker med stavmikser og hatt i en sikt for f vekk litt av frene. Du kan ogs bruke jordbr og blbr, eller annen topping du liker! 

Nyt grten kald med litt syltety♥

Vi skrives senere fininger! nsker alle en nydelig lrdag videre!

- ODA

2 kommentarer

Tonje

29.04.2017 kl.16:01

Ser helt nydelig ut! :) gleder meg til hre mer om talen din, og ikke minst til se deg fremfre den!

Oda

29.04.2017 kl.16:33

Aha, det var koselig hre! Jeg er veldig spent:D

Skriv en ny kommentar

hits