Lettet og veldig takknemlig

Heisann hoppsann og god torsdag alle sammen! 

I dag er jeg endelig ferdig med min siste tentamen på ungdomsskolen. Det føles så godt! Nå kan jeg endelig stryke over mattetentamen på lista også og bare fokusere på eksamen som er om noen få uker. Deilig, deilig, deilig. 

Etter at jeg delte innlegget "Om skolen går rett vest" her om dagen har det vært så mange gode folk innom her! Statistikken har aldri vært høyere, så tusen takk til alle dere som har tittet innom her og lest mitt lille kaos av følelser. Jeg blir så glad. Tusen takk♥ Og tusen takk til alle dere som har kommentert både her inne og på facebook! Jeg setter pris på hver kommentar dere legger igjen til meg! Det føltes veldig deilig da innlegget var postet, for å være helt ærlig. Alltid godt å lette litt på trøkket når ting er litt kjipt. Du kan lese innlegget her(LINK)! 


Nå som jeg endelig er ferdig med mattetentamen skal jeg bare senke skuldrene bittelitt og ta livet helt med ro i dag. Jeg skal gjøre akkurat det jeg vil og la leksene ligge på hylla. Senere i dag venter ukas dansetime og jeg gleder meg vilt til å shake av meg alle bekymringene jeg har hatt denne uka! Det blir bra.

Vi snakkes senere fine folk♥

- Oda

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits