Året 2016

  2016 har vært et langt år med mange tøffe dager. Det har vært et år med mange tårer. Et år med mange smil, latter, tårer, sjokk og alle andre ord som kan beskrive dette turbulente året. Jeg har grått for andre som har mistet sine kjære. Jeg har grått fordi vi har mistet en god venn. Jeg har grått fordi vi har mistet to av våre firbente venner. Jeg har grått fordi ting har vært vanskelig. Fordi jeg ting har vært vanskelig. 

Året 2016 har bydd på mange utfordringer. Hver dag har det dukket opp en ny utfordring. Utfordringer som har føltes umulig å løse. Jeg har løst alle årets utfordringer på best mulig måte. Noen kunne helt sikkert vært løst på en bedre måte, men jeg har valgt å gjøre det sånn som jeg trodde det ville være best. Jeg har skjønt at jeg er mer følsom enn det jeg har trodd. Av og til tenker jeg for mye. Tenker på alt. Hvorfor er ting som dem er? Hvorfor kan jeg ikke bare legge ting til side og glemme det? Tankene mine suser rundt hele tiden og noen ganger går det utover humøret. Jeg holder de fleste ting for meg selv altfor ofte. Og hvis jeg skal gi dere et godt råd: snakk! Snakk med noen om hva du føler. Eller bare få det ut. Skriv det, skrik det, syng det. På fem uker mistet vi Kat og Herkules. To nye, vakre himmelstjerner er tent. Jeg tenker på dem hver eneste dag og det gjør så vondt. Det er så vondt at dem er borte for alltid. Det gjør vondt hele tiden og den smerten over at dem er borte er helt ubeskrivelig. For meg er ikke hundene våre bare et dyr, som mange andre tenker. Hundene våre er som barna våre, vennene våre og støttespillerne våre. Jeg er så takknemlig for at vi har de to miste jentene igjen. Selv om det gjør vondt når du ser dem du har igjen er det på en annen måte en trøst for å komme seg gjennom sorgen og smerten over at en annen er borte. Ingen vil noensinne erstatte Kat og Herkules, men i sorgen er jeg glad for at vi har de to snuppelurene våre♥

*** 

Nå er det nøyaktig en time igjen av 2016 og jeg skal nyte den timen med fine folk. Vi har hatt en rolig feiring så langt- noe jeg synes er veldig deilig. I morgen har jeg bursdag. Mamma og pappas lille jente blir faktisk 16år i morgen. Jeg ser frem til at det nye året skal begynne og har en stor tro på at det nye året skal bli helt fantastisk. På nyåret skal jeg på nyttårsball og ellers er det et par andre ting jeg gleder meg til også. 

Kjære alle sammen, godt nytt år♥ Måtte året 2017 bli helt magisk! Jeg håper alle sammen lukker døren til 2016 med en ok følelse og åpner døren for 2017 med åpne armer. 

Tusen nyttårsklemmer fra meg♥ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits