Snart juleferie

Hei dere og god fredag! 

Jeg har det mye bedre i dag enn det jeg hadde her om dagen. I dag er det endelig fredag og det føles vanvittig deilig. Jeg og resten av gjengen min skal ut på tur i morgen. Vi skal besøke noen herlige mennesker og bare kose oss. Det blir så deilig♥ 

Men dere, tenk at det bare er 1 liten uke igjen til lillejulaften!! Denne desembermåneden er har gått så altfor fort. Jeg og lillebror var på en bitteliten julegaveshopping i går og fikk kjøpt de siste julegavene til familien. Åå, som jeg gleder meg til julaften med pysj, julestrømpe, julefilmer, pinnekjøtt, smil, latter og bare en rolig julekveld. Det kommer til å bli så koselig. Selv elsker jeg å få gaver, men enda gøyere er det når du ser noen åpner gaven fra deg og blir skikkelig glad. 


Fine stauren til mamma med fine røde sløyfer♥

Nå er det snart duket for håndballkamp her i stua. Heia Norge! Kamera blir med på tur og noen nye bilder skal vi klare å knipse i løpet av helgen. Sånn ellers tror jeg det blir tidlig kveld på meg i dag. Jeg er så trøtt at jeg tror jeg sovner hvert øyeblikk... Håper alle sammen får en nydelig fredagskveld!

God helg alle fine mennesker der ute♥

- Oda

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits