Himmelen har fått en ny engel

Kjære lille engelen min♥

Lørdag ettermiddag ble du brått revet vekk fra oss. Bare helt plutselig. Helt uten forvarsel. Det er så uvirkelig. Jeg kan bare ikke forstå det, at du er borte. Borte for alltid. Det går bare ikke. Jeg klarer ikke å godta det uansett hvor mye jeg prøver. Likevel er det, det eneste jeg kan gjøre. Godta det selv om det river og sliter i hjertet mitt. Kjære lille Kat♥ Jeg savner deg så mye og mer kommer jeg til å savne deg etterhvert som tiden går. Det gjør så ubeskrivelig vondt. Det gjør så vondt inni meg. Du var min lille prinsesse, godjente og alt det der- ingen er som du. Du hadde en personlighet som ikke kan beskrives med ord. Jeg kommer alltid til å huske hvordan du gikk ut og inn døra til kjøkkenet når du skulle få mat, hvordan du kom og kasta deg over oss i sofaen og snorkingen din når du sov. 

Det er så vondt. Så vondt så vondt. Jeg skulle ønske jeg kunne få si hade til deg når du ennå pustet. Jeg skulle bare ønske at du var her og at jeg ikke trang å gråte fordi jeg savner deg så ufattelig mye. Hadde jeg fått muligheten skulle jeg gjort hva som helst for å få deg tilbake. Du var så spesiell.                

         

Tenk at du har vært så liten en gang. Du var så fin og like fin var du som voksen. Jeg vet ikke hvorfor, men du var så spesiell for meg på alle mulig måter og hjertet mitt vil alltid ha en liten bit av deg langt der inne. En bit og et sted som aldri skal bli tomt. Jeg skal huske på deg og ta med meg alle de gode stundene du ga meg. 

Jeg skal ta vare på alle de tingene du lærte meg og de gode sidene dine. Du som alle andre har sider som ikke alltid er like positive, men det spiller ingen rolle for du var alltid verdens snilleste og skjønneste hjemme. Tenk om jeg kunne vist hele verden personligheten din! Det hadde vært så fint, for ingen er på samme måte som deg. Jeg kommer til å savne alle de gangene du kom inn i stua og boffa, for å fortelle oss at det sto mat på kjøkkenbenken eller alle de gangene du var så glad og ble helt fra deg. 

Jeg vil at du skal vite en ting og det er at jeg setter utrolig stor pris på at du var en del av livet mitt i seks og et halvt år. Det er likevel så altfor tidlig, men det eneste vi kan gjøre nå er å godta at du er bort og aldri kommer tilbake. Å tenke den tanken er det vanskeligste og verste jeg har gjort på lenge. Jeg gråter litt nå og da, men innerst inne er jeg bare veldig glad for at vi fikk kjøpe deg den gangen. 

Du skal vite å jeg kommer til å savne hver minste lille ting med deg. Til og med halen din uten pels. Jeg kommer til å savne alle tingene du gjorde og plassen din i hjertet mitt vil alltid være der. Du skal få sove i fred nå, lille venn, men lov meg at du passer på meg. Jeg skal ta vare på alle minnene og alt du gjorde som fikk meg til å smile. Det lover jeg deg. Og takk for at du ga oss Bodil. Jeg skal bære minnene om deg i henne, så jeg aldri glemmer deg. Bodil er så lik på deg og det er jeg veldig glad for. Sov godt min lille engel♥ Jeg elsker deg for evig og alltid.

♥ Løveliens Kat Von D ♥ 21.02.2010-19.11.2016♥

8 kommentarer

Emilie

21.11.2016 kl.20:38

Kondolerer! Så trist! :( :( hva skjedde?

Oda

22.11.2016 kl.14:25

<3

Lisa

21.11.2016 kl.21:56

Så fina ord. De värmer i hjärtat trots att tårarna rinner. Kramar till er alla

Oda

22.11.2016 kl.14:24

Tusen takk for det, Lisa<3 Klem tilbake!

Tonje

22.11.2016 kl.09:14

Kondolerer <3

Oda

22.11.2016 kl.14:25

<3

dvergpinschere i mitt hjerte

22.11.2016 kl.09:47

Trist! men flott skrevet! Himmelen har fått en ny engel!!

Oda

22.11.2016 kl.14:23

Tusen takk for det! Ja, det er veldig trist...

Skriv en ny kommentar

hits