Travle tider med mye og gjøre

Heisann hoppsann!

Plutselig gikk tiden veldig fort siden siste innlegg. Jeg var på skolen den første dagen etter ferien på tirsdag i forrige uke, men resten av uka lå jeg hjemme på sofaen skikkelig forkjølet. Nå føler jeg meg så godt som frisk- energien er nesten helt på plass igjen og jeg er veldig fornøyd med det.

Denne uken startet dansetimene igjen og det var såååå deilig! Jeg har en dansetime i dag også og det gleder jeg meg til. I tillegg til at danset startet igjen har jeg  fått tatt igjen ganske mye skolearbeid etter forrige uke, og det føles også veldig bra. Selv om jeg gjerne skulle hatt et par uker til med ferie, var det deilig å komme tilbake til hverdagen igjen.   


 

På lørdagen er det bare en(!!!) uke igjen til konfirmasjonen min og vi har mye å gjøre. Eller, altså vi har god kontroll på det aller meste, men det blir nok å gjøre neste uke. Huset skal ryddes og vaskes til vi får overnattingsgjester i helgen som kommer da. Det skal knipses masse bilder på den store dagen, som kommer ut på bloggen når jeg har tid. 

Nå skal soverommet mitt shines opp litt, det ser nemlig ikke ut... Jeg håper alle sammen har hatt en fin dag til tross for været! Her er det skikkelig grått og det regner. Krysser fingrene for at været er på topp når jeg skal ha konfirmasjonen:) 

Ha en strålende dag videre alle fine mennesker♥

- Oda 

Hvordan har dagen din vært? 

2 kommentarer

Vilde

25.08.2016 kl.18:32

så moro og spennende med konfirmasjon!! :D

Elise Kristiansen

01.09.2016 kl.13:16

Åh, så morsomt at du snart skal konfirmeres! Gratulerer på forskudd :)

Skriv en ny kommentar

hits