Rolig mandag

Hei og hopp! Ny uke med nye muligheter:) 

I dag hadde jeg lengere skoledag og da jeg kom hjem var resten av familien på vei ut døren. Lillebror skulle spille kamp i Kragerø, så de måtte reise tidlig og jeg var så heldig å få være hjemme alene. Jeg har kost meg hjemme alene med våre fire hunder og en bonus hund. Vi passer nemlig Hedda, for matmoren hennes er på ferie. Vi har i grunn bare slappet av på sofaen og gått en liten tur ute i byen. 

Jeg tenkte jeg skulle ta med meg kameraet for å ta noen bilder av Hedda, men vet dere? Det kunne jeg bare blåse i, for ho ville ikke sitte stille! Haha. Den jenta der er en liten sjarmør, altså♥ Til slutt fikk jeg to brukbare bilder og et som jeg tok med for moro skyld. 

- Lille Hedda Minitupp♥


- Måtte jeg se på deg, sa du? Nå sitter jeg på kjøkkenet med musikk på mens jeg steker brød og nyter synet av fem trøtte hunder. Dem har fått mat, nytt vann og vært ute, så da kan de ta kvelden. Mandagen min har med andre ord vært veldig rolig. Og den ble enda bedre når jeg innså at det bare er fire(!!) skoledager igjen før sommerferien♥

Nå skal jeg redigere noen andre bilder jeg fikk tatt i dag og gjøre klart til å ta brødene ut av ovnen. 

Håper alle sammen har hatt en fin mandag♥

- Oda

#hund #sommer #juni #2016 #foto #fotografi

4 kommentarer

Iselin Renée

14.06.2016 kl.10:57

Så søt hund :)

Oda

14.06.2016 kl.20:21

Hihi, ja ho er kjempesøt! Vi er heldige som får lov til å låne ho en gang innimellom :)

Røverdatter

09.07.2016 kl.20:54

Flott voffs! :)

Oda

28.07.2016 kl.20:16

Røverdatter: Tusen takk for det!

Skriv en ny kommentar

hits