Ekte venner og skuffelse

 NB! Dette innlegget er ikke ment til noen jeg går på skole med!

Jeg vil avslutte året med et innlegg som kanskje virker litt dramatisk, men som bare er virkeligheten akkurat nå.. 

En ekte venn, ja. Hva er det for noe? 

Jeg tror jeg vil begynne dette innlegget med en definisjon av en ekte venn etter min mening. En ekte venn er en som støtter deg uansett, en som hjelper deg gjennom vanskelige situasjoner, en som bare kommer uten at du ber om det og en som ikke går bak ryggen din og lyver for deg. Det er en person du kan fortelle de mest personlige tingene du har på hjertet og du skal føle at det de tingene du forteller blir hvor de er. De skal ikke bli sagt videre.. Jeg kunne sikker skrevet en hel bok om hva en ekte venn er, men da hadde vi nok aldri kommet i mål.

Dette året her har vist meg hvilke mennesker som er ekte eller ikke. Jeg har lært meg at noen ganger må man bare la mennesker gå, for de er ikke verdt tiden din. Uansett hvor vondt det gjør eller hvor vanskelig det, så må man bare gjøre det. Dette året her har på mange måter vært et forferdelig år når det gjelder venner. Og vet dere hva? Det er de voksne som har vært verst. 

Jeg har blitt så skuffet i år. Av mange mennesker. Og de er voksne. Jeg har kjent på kroppen dette året at det har vært et tøft år. På de verste tidene skjønte jeg at noen mennesker ikke er verdt å spare på. De har virket så snille og så greie, men innerst inne er de falske. Så falske og så feige. Ja, de har vært det. De sier at de skal være der for deg når du har det vanskelig og dumt, men stiller de opp noen gang? Det har ikke jeg opplevd. Noen gjør selvfølgelig det, men de jeg sikter etter ar faktisk nok ikke gjort det. 

Det har som har vært en god ting dette året er at jeg har fått veldig god kontakt med en "nye" venninner fra klassen. Det har gjort ting veldig mye bedre. Og enklere. De har i hvert fall støttet meg når ting har vært vanskelig og jeg vet at jeg kan stole på de. Jeg kan snakke med de om ting og de støtter meg uansett hva det gjelder. Dere er gull verdt♥ Jeg er så glad for at jeg har dere!  

Jeg har slipt mennesker inn i livet mitt, som bare har skuffet meg. Jeg er lei av det. Jeg gidder ikke mer av det. Noen ganger så tenker jeg at jeg aldri burde slippe nye mennesker inn i livet mitt, men det blir jo feil det også. Nå er det nok. De som leser dette og kjenner meg burde skjønne at jeg ikke synes at det de gjør mot meg er greit. De aner ikke hvor mye de sårer meg. Det river i hjertet at voksne mennesker kan gjøre noe slikt. Det er ikke greit. Jeg er lei av å bli behandlet slik av voksne mennesker. 

Jeg håper at alle sammen tenker over ting før de slipper nye mennesker inn i livene sine! Nå vil jeg snu om litt her og ønske alle sammen et godt nytt år♥ Jeg håper at alle sammen får et nytt år som bringer mange gleder og mange gode minner dere kan ta med dere videre i livet! Nå skal jeg være litt sosial her, så vi skrives i morgen og da er jeg 15 år og har bursdag(:

Tusen nyttårs klemmer fra Oda

***

Hvordan har din nyttårsfeiring vært så langt? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits