Kjempen- to år siden vi tok farvell

I dag er det to år siden vi tok farvell med verdens aller beste Eron. I dag er det to hele år siden hjertene våre ble knust igjen. I dag er det to år siden han døde. TO HELE ÅR! Jeg ønsker at han plutselig en dag skal ligge nede i gangen. Det kommer aldri til å skje, men det er lov å ha det ønsket. 

Kjære Eron lille♥

I dag er det to hele år siden du pustet for siste gang. To år siden du pressen deg selv gjennom dager med en forferdelig smerte. To år siden du knuste hjertet mitt. 

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Jeg er tom for ord, lille venn. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive, men jeg kan begynne med å fortelle deg at jeg elsker deg mer enn ord kan beskrive. Selv om det er to år siden du forlot oss i dag, føles det fortsatt rart og trist at du ikke er her. Du er borte, borte for alltid. Du skulle jo leve evig, men livet går sin gang og hunder dør en dag de også, selv om man skulle ønske at de skulle leve evig. Jeg ønsker bare å få deg tilbake, så du kan leve evig, men det er ikke mulig. Du er borte.


Jeg vil også takke deg, Eron for alle de fine årene du var her sammen med oss. Du var så.. så utrolig snill, nydelig, kosen og herlig. Jeg kunne sikkert skrevet en lang liste over alle de positive tingene om deg, men jeg velger å nevne noen av dem ovenfor. Du gjorde mange rare ting også, men det gjorde ingenting. Det gjorde deg til en helt spesiell. Du var perfekt♥ Du ER perfekt 

Mange tenker at du bare var en hund, men for meg og veldig mange andre var du en venn. Du var en bestevenn for meg! Om man trengte å presse hodet sitt inn i den varme og gode pelsen din, kunne man alltid det. Du stilte alltid opp om man trengte en venn og e god støttespiller! Du var så snill, Eron lille! Tenk om alle kunne vært som deg! Da hadde ting blitt mye enklere. Ingen er som deg, verken på utsiden eller innsiden. Du var en smart hund. 

Nå lever den snilleste og fineste gutten et liv i en verden der oppe. Mange synes nok den verden er fæl og alt det der, men jeg tenker at den egentlig ikke er så ille. Alle får leve uten smerte. Uten en sjef. Ene og alene kan man leve som man vil, gjøre som man vil og leve livet. Alt er fritt der! Ingen kan bestemme over deg, for du er din egen sjef. Jeg håper du har det bedre der du er nå! Du fortjener ALT god Eron♥

Jeg vil dele diktet vi fikk av Gina da han døde 10.mai 2013: 

Nå går mine tanker ut til noen av de beste jeg vet, en trist beskjed, en vennlig kjempe er lagt ned...

En stor og fin og rolig fyr, en legende og et eksempel for alle dyr.

Rolig, snill og kjempekjærlig, hadde enda mennesker vært slik, pluss ærlig.

Ja, at verden da hadde vært et bedre sted, er en overbevisning som aldri kan rokkes ved !!!

Så Eron vit at vi vet du var en kjempe, på mange måter, vi ved vår viten om det vi vil aldri lempe.

Vi elsket deg og du oss, din kjærlighet var kraftig, tydeligere enn den sterkeste foss !

Dyttet oss over, kjærlig toner. Sånn: "se her er jeg, klø meg til jeg dåner" :)

Lun, lur og snill du alltid var, et supert hjem hos Marius og Mona og resten av gjengen du har.

De kommer aldri til å glemme deg, og det gjør heller ikke jeg.

Så hvil ifred kjære Eron'n vår, vet at du snart over regnbuebroen går, og hvem står vel der og hopper og neier,

Lille fine Gumman, som på store flotte deg heier :)

Så du er ikke alene, ikke har du vondt lenger heller, dere hopper avgårde på grønne og blomsterfylte enger.

En fattig trøst for oss som er igjen, men det er sånn livet er, man kan ikke komme fra den.

Noen kommer og noen går, i steden for å gruble så gled dere over gode år.

I grunnen så er det alt som betyr noe. 

Så, kjære Eron lille♥

Jeg ønsker deg alt godt videre i livet, så sees vi igjen. Plutselig en dag lever vi i samme verden♥ Du skal vite at jeg tenker på deg hver eneste dag og håper at du passer på meg der oppe. Jeg elsker deg så ubeskrivelig mye, Eron♥ Ingen kan si noe annet! Jeg vil alltid huske deg som den stae og egne hunden som ikke ville gå tur med meg.

 

Tusen takk for at du leste innlegget!
2 kommentarer

Mamsen

10.05.2015 kl.21:56

Det finnes ikke ord, Oda mi <3 Du er så flink til å skrive, det rørte meg helt langt inn i hjertet <3

Glad i deg <3

Cicci

11.05.2015 kl.02:07

Så fint skrivet Oda! Dina ord beskriver precis som jag känner för min Bento. Så djupt älskad och så djupt saknad. De lever för alltid i våra hjärtan <3 Kram

Skriv en ny kommentar

hits