Alltid et savn

I dag er det tre hele år siden vi måtte ta farvell med deg, lille Gumman. Det vil si at det er 1095 dager, 156 uker og 36 måneder siden jeg tok i din gylne pels og strøk over deg en aller siste gang før du skulle slutte å puste. 

Da jeg virkelig forstod hvorfor du var som du var, var det helt forferdelig. Jeg skjønte at du ikke kom til å leve til du ble gammel. Jeg skjønte at du ikke hadde det godt, og det var vondt for alle å se. Jeg husker deg så godt samtidig som jeg nesten ikke husker deg. Det er så rart hvordan en valp som du, kan sette så store spor i hjertet ditt. Historien om deg lille Gumman, er helt spesiell og jeg tror ikke noen skjønner hvor vondt og urettferdig det er å måtte ta farvell med en som betyr så mye, før en har opplevd det selv. 

Det er så urettferdig! Det er så urettferdig at noen må dø på grunn av en skade. Det er bare så utrolig urettferdig. Du skulle vokse til og bli en stor og snill jente vi skulle få mange flotte år sammen med, men slik ble det aldri. Du fikk slippe 5 og en halv måned gammel og det var det eneste riktige å gjøre. Jeg skulle så ønske jeg kunne hjelpe deg og gjøre alt bra, men jeg har ikke magiske krefter. 

Jeg skulle ønske jeg kunne ta på deg bare en gang til for å huske hvordan det var og ta på deg. Jeg skulle ønske du kunne våkne til liv igjen, for jeg savner deg! Jeg skulle ønske vi bare kunne glemme alt det vonde og få deg tilbake helt frisk. Jeg skulle bare ønske♥

Jeg savner deg lille venn♥I dag skinner en stor stjerne på himmelen og det vet jeg er deg. Jeg vet det er deg verdens beste Gumman! Du var en helt spesiell valp som vi satt utrolig stor pris på. Jeg skulle ønske folk kunne oppleve deg, for du var fantastisk♥ Du skal vite en ting og det er at du rørte mange mennesker med din spesielle histore. 

Kjære lille Gumman, jeg kommer aldri til å glemme deg! Du var fantastisk! Jeg elsker deg fortsatt veldig høt♥

Jeg savner deg ubesrivelig mye♥

4 kommentarer

Silje

14.03.2015 kl.21:07

<3

Oda

14.03.2015 kl.21:10

Silje: Tusen takk!

Arvid Eilertsen

14.03.2015 kl.23:24

Har også opplevd å miste noen av våre hunder som var veldig kjær.Men det er nå slik en gang at vi har dem bare for en altfor kort tid,men jeg tror at vi har dem hos oss for at de skal lære oss å se hva som viktigst i livet å det er tillit,respekt,trofasthet og kjærlighet,Du har sikkert mange gode minner om Gumman som er gode å ha,men de setter også spor som alltid vil være der,Bruk de gode minnene.

Iselin Renée

15.03.2015 kl.15:06

<3

Skriv en ny kommentar

hits