I farta

Ønsker dere alle en fin dag!

Odil11.blogg.no

#Fotografi #hund #valp

2 kommentarer

Linn Therese

14.01.2015 kl.09:12

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin tirsdagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Oda

17.01.2015 kl.21:46

Linn Therese: Først og fremst må jeg bare si tusen hjertelig takk!

- Jeg ble helt satt ut da jeg leste kommentaren! Det er veldig kjedelig når man bruker en hel masse tid på å ta fine bilder og skrive lange innlegg, og så får man veldig lite igjen for det.. Gjennom blogg.no er det kjempemange blogger og alle bloggene kan ikke få like mye oppmerksomhet, men likevel synes jeg alle fortjener en liten kommentar. - Til tross for bra bilder eller generelt gode innlegg!

Jeg leste denne kommentaren for noen dager siden, men har rett og slett ikke klart å svare på den, før i dag..! Den satt meg helt ut, på en positiv måte altså:) Tusen, tusen takk gode deg! Jeg ble varm helt inn til hjerteroten:) Ønsker deg en fantastisk fin lørdagskveld videre!

Skriv en ny kommentar

hits