Den følelsen.

Har du noen gang følt at du er spesielt glad? Noe som lykkelig for eksempel? Har du følt at du har noen som vil være med deg og liker deg for den du er? 

Den følelsen når du er glad? Den følelsen når folk godtar deg for den du er? Ah, den følelsen er herlig! Nå for tiden har jeg virkelig fått bevist hvem som er mine gode venner. Noen ganger tror man at man har en god venn, men så er de ikke det. Det er så surt når man finner ut av slike ting, men det er da det er viktig å vite hvem som faktisk er din venn. 

Etter at jeg begynte på ungdomsskolen, har jeg fått kontakt med mange hyggelige og herlige jenter. Noen jeg kjente fra før av, og noen jeg ikke kjente. I de periodene man føler at "gamle" venner svikter deg og oppfører seg som dritt mot deg, er det bare å gi blaffen i dem og vise at du kan finne deg nye og bedre venner. Det har jeg gjort, og jeg innser nå at mine "nye" venner er bedre enn de "gamle". Det er så utrolig deilig å kunne vise at man kan finne seg nye venner, og være med andre. Jeg føler at jeg blir godtatt og likt for den jeg er. De som nå er mine "nye" venner, er på den måten, at jeg bare kan være meg selv. Noen ganger føler man at man ikke kan være seg selv, men disse herlige jentene, er gull verdt! De gjør meg glad og jeg vet de er der for meg om jeg skulle trenge det! 

En god venn gjør så utrolig mye med en person! Og en dårlig venn gjør ting til dritt og en føler seg som dritt. Man trenger ikke hauevis med falske venner, hvis man har EN god venn. En god venn er etter min mening bedre enn hundre falske. - Hva synes dere? Hva tenker dere? Jeg er i hvert fall veldig glad for å ha funnet ut hvem som er ekte og hvem som er de falske vennene mine. De ekte vennene mine gjør meg tusen ganger lykkeligere, enn de som er falske. Jeg føler at jeg er verdt noe og at jeg betyr noe for noen andre. Vennene mine godtar meg for den jeg er. De gjør meg glad og lykkelig! De hjelper meg når jeg trenger det, og jeg hjeper de når de trenger det. Det er herlig å ha venner man an hjelpe/få hjelp av, venner man kan le sammen med og til og med komme med en liten spøk UTEN at de blir sure eller lei seg. Det kaller man gode venner! 

Jeg håper at alle dere der ute har en god venn eller to! Alle fortjener en god venn uansett hva man har gjort tidligere eller hvordan man ser ut! Og en siste ting; jeg vil oppfordre alle til å kvitte seg med de vennene som oppfører seg som dritt mot deg og er falske, og heller finne nye venner som bedre! Noen som bryr seg om deg og oppfører seg på en ordentlig måte mot deg! Å innkludere alle er også en super ting å gjøre! 

- Oda

#Venner #ekte #falske #lykkelig

Én kommentar

Mamsen

18.10.2014 kl.14:45

Du er så flink til å få det ut, Oda mi <3

Skriv en ny kommentar

hits