Jeg er kun meg selv!

(Innlegget er tidsinnstilt fordi jeg er i syden og kommer hjem midt i påskeferien.)

Jeg er kun meg selv og ingen andre. Jeg kan ikke være noen andre enn meg selv. Jeg vil være meg selv. Jeg vil være den personen jeg føler med vel med. JEG VIL BARE VÆRE MEG SELV!

Noen ganger kan man føle at man ikke kan være seg selv, men man er et bedre menneske hvis man er seg selv. Andre får kan få oss til å føle oss som dritt, men gir du ikke opp, vinner du kampen! Man kan bare være seg selv. Noen andre kan man ikke være. Jeg kan ikke være deg, og du kan ikke være meg. Jeg vil ikke at andre skal prøve å være meg, for det finnes bare en av meg. 

Jeg er glad det bare er en av "meg" på hele jordkloden. Jeg er glad alle er forskjellige. Tenk skulle alle vært helt like.. Hvordan ville det vært? Det er det heldigvis ingen som vet. Jeg synes livet mitt er komplett sånn som det er. Jeg kan smile når jeg vil, være skuffet og sur når jeg vil. Ingen andre kan stoppe meg. Er ikke det en deilig følse? Jeg synes det..♥ Jeg er meg, og ingen andre er meg. Jeg vet at jeg bare kan være meg, og jeg er bra nok som jeg er! Synes ikke folk jeg er bra nok, så javel, det bryr ikke meg. 

Vær deg selv til en hver tid, og livet blir mye lettere! Jeg vet jeg er perfekt som jeg er! Jeg vet også at DU er perfekt på din måte!♥

- Hva tenker dere om dette temaet? 

#Tanker #livet

Én kommentar

Mamsen

13.07.2014 kl.13:50

Jeg er bare så utrolig stolt av deg, jenta mi <3 Du er så flink til å skrive og du treffe noe i hjertet på de du treffer på din vei :)

Skriv en ny kommentar

hits