Alle mine søte små!

Kjære alle mine søte små! Det er så rart. Nå har alle sammen reist bort. Det er bare Bodil igjen, og resten har reist til alle mulige plasser i Norge. Lang vekk! Alt fra nord til ikke så langt unna. Alle de "små" valpene mine har reist bort. 

Jeg husker så godt da jeg kom ned klokken tre om natten. Da jeg så dere for aller første gang. Jeg var så utrolig glad! Jeg klarer ikke beskrive hvor glad jeg var, men det var så godt å se dere. Den natten var så fantastisk! Jeg er så glad for at jeg fikk være med da dere kom og da dere dro. Det var en stor glede da dere kom, og en litt mindre glede da dere dro, men jeg vet alle har det kjempe bra!

Den første dagen, da dere bare var en dag gammel. Kat var så flink. Hun passet på dere, også jeg. Ut og inn av valpekassen tok jeg Kat, og passet på da hun ga dere mat. Jeg var ødelagt i kroppen etter så og si 18 lange timer uten søvn, men jeg satt med dere i valpekassen. Jeg passet på dere! 

Dere vokste dere til og ble bare mer og mer nydelige for hver dag som gikk. Det var så fint å se dere vokse opp hjemme hos oss. Sammen med melken fra Kat fikk dere også babygrøt. Det var artig å se på. Dere griste og koste dere, det var så fint og se dere kose dere. Etter grøtmåltidet var det på tide med et lite bad, for alle små. Da dere var rundt fire uker, åpnet dere øynene. Det var så snålt. Dere begynte også og høre. Alt forandret seg. Det dere var små, men samtidig så store. Dere vokste dere store og sterke. Ukene gikk og dere begynte og leke med hverandre, drikke vann og spise vanelig fór. 

Ukene gikk og vi hadde mange fine stunder sammen. Vi lekte, koste og gjorde mange koselige ting sammen. Den siste uken før dere dro var jeg syk, men jeg koste meg hjemme en hel uke sammen med dere før dere skulle reise. Så kom dagen, dere skulle reise. Det var rart. En etter en reiste, og hjemme ble det bare mer og mer tomt. Det var trist, men det var også litt deilig. 

Nå vet jeg at alle sammen har fått et kjempe fint hjem, og alle sammen har blitt så UTROLIG store. De veier 20 kilo +-. Jeg har besøkt noen av disse småtrolla etter de flyttet, og det var så koselig. Alle sammen var så glade da vi traff de igjen. Jeg gleder meg masse mer til å treffe resten av gjengen igjen! 

Jeg savner dere masse småtrolla mine!♥

 
 

7 kommentarer

thelittlevoice

25.01.2014 kl.23:15

Sååå søte:)

Frida Catrin Karlsson

25.01.2014 kl.23:36

ååå, så skjønneee

Heidi Nathalie Fotografi

25.01.2014 kl.23:38

åååååww!!

Manma'n din

25.01.2014 kl.23:48

Søteste og beste Oda💞 Det varmer et mammahjerte å lese hva du skriver❤️

Oda

26.01.2014 kl.10:15

Heidi Nathalie Fotografi: Hihi:) Ha en fin dag søta!

Oda

26.01.2014 kl.10:15

Frida Catrin Karlsson: Helt enig! Ha en fin dag:D

Oda

26.01.2014 kl.10:16

thelittlevoice: Ja! Ha en fin dag:D

Skriv en ny kommentar

hits