Min aller beste Eron

Hei alle sammen! I dag har jeg holdt på med nytt design til bloggen og endret noen innlegg og litt annet. Eron har vært borte i 5 mnd i dag. Jeg savner han forferdelig mye. Det er så tomt uten han, selv om han kunne være litt plagsom i blandt. 

Hei på deg søtnos! Lenge siden jeg har skrevet noe om deg. Jeg savner deg så ufattelig mye. Mange tenker kanskje at du bare var en hund, og at sorgen går over snart, men med deg Eron er det ikke lett. Du var ikke bare et kjæledyr, men en skikkelig god kosebamse. Du var alltid glad og lå alltid i veien, men likevel var du den beste kosebamsen man kunne få. Jeg skulle ønske du kunne komme tilbake, men det kan du ikke. Du er borte for alltid. Du kommer aldri tilbake. 

Jeg tenker på deg hele tiden og tenker på hvor mye jeg elsket deg(noe jeg fortsatt gjør). Jeg tenker på hvor mange ganger jeg ble sint på deg fordi du lå i veien, og det angrer jeg kjempe masse på. Jeg tenker alltid på deg, for hver dag dukker det opp ting som du gjorde og noe som de andre her hjemme gjør nå. Herkules har blitt fryktelig lik på deg og blitt helt annerledes! Han har blitt kjempe lik på deg og det er litt rart. De andre hundene har forandret seg etter åt du ble borte. Alt har forandret seg. 

Detter her er typisk Eron stil. Du var alltid den som rota ting til, spesielt når vi skulle ta bilder av alle sammen. Jippi har nå tatt over den rollen, hihi. Når jeg sitter å ser tilbake på turene og tingene vi gjorde innser jeg hvor mye du betydde for oss. Alle sammen her hjemme savner deg. Jeg elsker deg kjempe masse og kommer aldri til å glemme degVi sees igjen en gang min elskede Eron♥ Miss u

 

I dag trengte jeg å få ut noen tanker. Jeg savner han utrolig mye og da er det deilig å få ut noen tanker om han. Det nye designet til bloggen kommer så snart, så snart. Må bare fikse noen små ting og lage en ny høst-header;)  Håper alle dere andre som har høstferie nå, nyer den. I går kom jeg hjem fra Kiel, og bilder fra turen kommer senere! Ha en fin kveld:) 

3 kommentarer

Marianne

10.10.2013 kl.21:13

SV: Tusen hjertelig takk! :D <3

Helle Molnes - fitnessblondie

11.10.2013 kl.23:00

Uff, kondolerer! =( Så flott han var!

Oda

11.10.2013 kl.23:16

Helle Molnes - fitnessblondie: Åå, tusen takk:) Han var veldig mye flottere i virkeligheten! God helg:)

Skriv en ny kommentar

hits